Mića održao LEKCIJU Aniti, koju neće moći da zaboravi: BEZOBRAZNA SI I DRSKA, DINARA NEMAŠ NI TI A NI TVOJA MAJKA, DETE SI ZABORAVILA!

3177

U toku su ”Nominacije”. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nikoli Bukiliću kako bi nominovao između Anite Stanojlović i Bojane Pavlović.

Ne znam koga bih poslao, pa moram jaje da stavim na sto. Ka kojoj bela boja bude okrenuta, ta ide u izolaciju. Evo, Anita ide u izolaciju. Ne dopada mi se jer napada moj druga, to je to – kazao je Bukilić.

Anita je jedna vredna i radna devojka. Čista je i pedantna devojka. Ono što radi ona, kosi se sa tim da joj je stalo. Ne mogu ja da iz*ebem neku ku*avu i da odem kući i ženi kažem da je volim, to su onda šablonske zjave ljubavi. Mislim da tebe ne zanima kako se Matora oseća. Nisi poštena, ništa ti nije sveto. Ne poštuješ partnera, prujatelje, porodicu, nikog! Mlada si, a sebi si napravila mnogo obaveza, a jako si mlada. Žute banke nemaš, otac tvog deteta nema žutu banku, a ni majka, živite kao podstanari, a ponašaš se jako bahato. Govoriš da voliš Matoru, a radiš sve ono što ona. Mislim da si želela da budeš ovde više od svega, kako bi obezbedila svoje, a ponašaš se kao da ti ništa nije važno. Mene tvoja veza sa Matorom ne zanima. Matora zna kako joj je bez Anite kad legne noću, ona ne spava, ali ipak ne želi da pređe neku granicu bliskosti – kazao je Mića, pa dodao:

Bojana mora da shvati da bez ku*ca ne može da je*e. Inače ovako pokazala kao ”prijatelj” prema Urošu. Ja ne bih da se mešam dalje u njene odnose. Jeste provokator. Svi mi imamo dobre i loše strane, to je činjenica. Ostavljam Anitu jer mi je ona uvek bila slaba tačka – kazao je Mića.


pink