‘MANIPULACIJOM JE NAVLAČI DA SE POMIRE!’ Janjuš uputio BRUTALNE reči Aniti, pa optužio Bojanu da PODLO izaziva RASPRAVE! (VIDEO)

2112

U toku su ”Nominacije”. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi nominovao između Anite Stanojlović i Bojane Pavlović.

Žao mi je jer je Anita napustila emisiju. Nisam imao nameru da je vređam,

ali ću sad reći kakvo mišljenje imam, jer da morališem ne mogu. Mislim da je mlada devojka, koja je za svoje godine mnogo toga prošla. Nakačilo joj se par stvari, od toga da se lažno udala, da je s Matorom zbog para, a to je možda i isitna, jer nas prvo uveri u to, pa pokuša da razuveri. Ne krivim Anitu za sve, već i Matoru. Ona je Aniti dala sve, teško će naći osobu koja je kao ona. Anita je kvarna, ne može da podnese da čuje savere. Ona ovo što radi boli najviše Matoru, otežava joj sve više i manipulacijom je navlači na to da se pomire. Što se tiče Bojane, ona mene ne ugrožava, ali mi se nakad čini da namerno ulazi u skobe s meni dragim ljudima. Ima pravo da radi šta želi, smatram da ima dosta iskusta životnog, ali da nema kočnicu za neke stvari. Namerno čikaš neke osobe – istakao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

pink