SELMA NIJE JEDINA KOJA JEDE NAŠ HLEB, A ONDA… Poznati kojima je ZABRANJEN ULAZAK u Srbiju: Evo zbog čega su razbesneli narod

342

Snimak bosanskohercegovačke pevačica Selme Bajrami na kojem pokazuje dvoglavog orla (simbol velike Albanije), uz pesmu “Valle Kosovare”, razbesneo je javnost u Srbiji. Međutim, ona nije jedina poznata ličnost koja je iz regiona oberučke primljena u Srbiju, a potom iskazala netrpeljivost.

Pevačici Jadranki Barjakatarović i Zvezdi Granda Sadiku Hasanoviću, zabranjen ulazak u našu zemlju, upravo zbog sličnih poteza koji su pravili, poput njihove koleginice Selme Bajrami.

Pevačica Jadranka Brajaktarević razbesnela je javnost kada je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”, pevala “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”.

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan, a nakon što je ugledao svetlost dana pevačica se pravdala. Nakon toga uputila se za Srbiju, ali je vraćena sa srpske granice zbog odluke o zabrani ulaska.

Takmičar “Zvezde Granda” Sadik Hasanović iz Srebrenika prošao je do finala u 14. sezoni popularnog takmičenja. Međutim, nakon takmičenja otkriveno da je on sa svojim ocem imao bend “Sateliti” i da su simpatizeri i veliki prijatelji sa ratnim zločincem Naserom Orićem sa kojim su često pevali pesme koje potpiruju mržnju prema Srbima.

Njega su tada osudile i brojne javne ličnosti, koje su bile zgrožene njegovim postupkom.

Kurir.rs