HITNA ZABRANA ULASKA U SRBIJU! Javnost bijesna nakon snimka Selme Bajrami na kom pokazuje dvoglavog orla, obratili se direktno njemu

435

Komentari se samo nižu, a većina smatra da bi Bajramijevoj zbog pomenutog ponašanja trebalo zabraniti ulazak u Srbiju

Snimak na kojem Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla naišao na veliki broj kritika i osuda, dok su neki otišli korak dalje i navodili da bi pevačici po hitnom postupku trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

Selma Bajrami i snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla podigao je ogromnu prašinu, a korisnici društvenih mreža uveliko su se ostrvili na pevačicu koja je, kakvu-takvu, karijeru izgradila upravo zahvaljujući srpskim medijima.

Komentari se samo nižu, a većina smatra da bi Bajramijevoj zbog pomenutog ponašanja trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, te je potpuno izopštiti sa domaćih televizija na kojima je bila redovna gošća.

– Nadam se da će proći upola kao Jadranka Barjaktarovic – napisala je jedna od korisnica mreže Iks, te tom prilikom tagovala i Ognjena Amidžića, voditelja poznate emisije Ami g Show, kod koga je pevačica bila redovni gost.


Inače, Selma Bajrami se i oglasila za Alo! nakon spornog snimka, te istakla sledeće:

– Pošto vidim da je neki mozgić pustio sminak sa mog nastupa u Sarajevu gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos sa publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim – rekla nam je Selma, pa dodala:

– Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna, moji koreni su sa Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, te ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kada dođem u Beograd, ako mi neko zatraži, na primer, “Odakle si, sele”, rado ću je otpevati – rekla je ona, pa istakla da muzika pobeđuje svako zlo.

– Ja sam uvek bila pevačica koja za sve narode. I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Svako će protumačiti onako kako želi, a ja vam šaljem ljubav – zaključila je Selma za Alo!.

ALO.RS