JANJUŠ I ANELI ŠTIĆENICI PRODUKCIJE! Darko Tanasijević nije dozvolio Maji da komentariše, dok smo o Aniti i Matoroj slušali puna 3 sata!

209

Noć iza nas obeležila je emisija ‘Pitanja novinara’ sa voditeljkom Anom Radulović.

Na početku večeri prvo pitanje usledilo je za Aneli Ahmić kako bi otkrila šta to sve drži u sebi a tiče se odnosa sa Janjušem.

Užasno, katastrofa, rekli smo jedno drugom preteške reči koje nemaju opravdanje, ni izvinjenje. Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta, ali me je to u tom momentu potaklo. Sve reči koje mi je rekao, doživela sam nervni slom i nisam više ni znala šta izgovaram. Katastrofa, desila se katastrofa o kojoj nisam mogla ni sanjati da će se desiti, pogotovo sa njim – rekla je Aneli.

Potom je Aneli pokušala da spere epitet lubavnice i otkrila da smatra da nije ista kao Stanija.

Mislim da nisam kao Stanija, on je razveden čovek i mislim da nisam kao ona, trebaš njega da pitaš, on je to pričao – rekla je Aneli.


Da li si znala da je oženjen? – upitao je Darko.

Nisam znala, rekao je da je razveden i da ima korektan odnos sa ženom, kasnije mi je rekao da je sa ženom izgladio odnose i da ne zna šta radi, da ne zna šta će, da voli svoju ženu – rekla je Aneli.

Po završetku ove teme, Maja se javila za reč da prokomentariše ovu temu ali je dobila odbijenicu.

Naime, Darko nije dozvolio ni Maji a ni ostalim učesnicima da komentarišu ovu temu, dok su Matoru i Anitu svi komentarisali puna 3 sata.

@covekizbuducnosti Darko ne dozovoljava Maji, niti bilo kome da komentariše Janjusa i Aneli #zadruga #majamarinkovic #janjuszadruga ♬ original sound – covekizbuducnosti