ZGODNIJA SAM OD NJE, LOGIČNO DA SE SVIĐAM ANITI! Bojana ponizila Matoru kao niko, Tomićeva skočila kao oparena pa počela da urla!

520

Voditelj i predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević porazgovarao je sa Bojanom Pavlović o situaciji i odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Stekao sam takav utisak da ti smatraš da je Matora

više napala Anitu više nego što je ona zaslužila – rekao je Darko.

Ne, nisam tako rekla, ja sam tako reagovala zbog reakcija ukućana. Ne slažem se da ima pravo da je bocka, više sam za to da se sedne i da se popriča. Smara me ova tema, ne intresuje me, ne volim što sam upletena u ovo – rekla je Bojana.

Ti si se sama uplela u ovo, odreagovala si kada si to rekla – rekao je Darko.

Ja sam to reagovala više, nego što sam ustala da komentarišem. Ja negde vidim da ona ima neki vid ljubomore prema meni, kada od samog starta mog ulaska nije mogla da vidi da hoću da se petljam…Anita se tako ponašala jer je verovatno htela da skrene pažnju na sebe. Komentarisala je da li nosim crne čarape na bele patike, nije mi bilo jasno da ona nema argument da iznese, a može da ugrozi to nešto njen brak. Mnoge stvari su mi jasne. Jasno mi je, jer sam ja iznela svoje mišljenje da joj se ona svidela fizički i mentalno. Nisam se ja umešala u taj odnos, nego su me oni uveli u taj odnos. Ako se nešto dogodilo, to je tako, da je ona mene provocirala, ja stojim i tvrdim to. Mene niko ne može da ubedi da tako nije bilo, kad je tako bilo. Da li je ona imala nameru da skrene pažnju na sebe ili je to trebao da bude paravan za prevaru, ja ne znam. Ja smatram da Matora ima kompleks niže vrednosti, suludo bi bilo da se ona i ja poredimo. Fizički kada gledaš, ja sam neko ko je atletski građen, ona nije. To je činjenica – rekla je Bojana.


Ja bih volela da ona sve što priča da ima negde argumente. Uzeću u obzir da se ovo nije desilo, ona je neko ko je izneo na podeli budžeta mišljenje. Kako sada, ako si imala takvo mišljenje da ne bi prešla preko skidanje burmi i ostalo, želiš nekome pomirenje?! Način odbrane, sve i da je istina da je Anita gledala i provocirala, u tom trenutku kada izneseš, kako ona kaže istinu, upleo si se sam u tu temu – rekla je Matora.

Poenta priče je da je Anita pokušala to prema meni, ne ja prema njoj – rekla je Bojana.

Bojana je neko ko ima klipove četvrtkom gde se vidi da je ona inteligentna i namazana, idealno za ovaj projekat. Kada je za sebe istina i treba da dokaže da je Anđela zaljubljena ili sebe da odbrani, itekako ume da pokaže tu stranu – rekla je Matora.

@covekizbuducnosti Bojana ponizila Matoru! Udarila joj na fizicki izgled #zadruga #matorazadruga #bojanapavlovicelita ♬ original sound – covekizbuducnosti