ZAUSTAVILA MANIPULACIJU DARKA TANASIJEVIĆA! Teodora jedina podržala Anitu, rekla istinu koju ni Matora a ni Đedović ne žele da čuju!

737

U toku je emsiija ”Pitanja novinara”. Novinar Pink.rs-a, Darko Tamasijević, obavio je naredni razgovor sa Tamarom Glavonjić.

Danas sam pričala sa Anitom u izllaciji. Ona se nada da će Matora preci

preko svega, jer vidi da joj Matora šalje signale. Matora samo pokušava da ima normalnu komunikaciju, ali vidim da to u Aniti budu nadu. Pitala sam je da li se dopisivala sa nekim, osim sa Mateom,ona je rekla da nije. Ja sam joj rekla da mi je sumnjivo to, jer je tokom hipotetičkog pitanja bila jako smirena, što je za nju tipično, kad je reč o istini. Rekla mi je da ne želi da se razvede od Matore, a ja smatram da je ljudski da bar taj kamen sa Matorinog srca skine. Mislim da Anita provocira Matoru kad joj dobaci:”evo je moja ženica” – kazala je Anita.

Kako je ja to provociram? Ja joj to kažem i ovako – dodala je Anita.

Ovo je moje mišljenje. Ja lično ne bih prešla Aniti preko ovoga, jer mislim da nije reč samo o prevari, već je Anita možda želela da organizovano s nekim prevati Matoru za novac. Ona govori da ne postoje poruke koje mogu da se iznesu, a mene zanima zbog čega sižu pitanja o nekim hipotetičim porukama – kazala je Tamara.

Komentarisao sam i na samom početku da je Anita mlada i da se našla u situaciji, u kakvoj nikada nije bila. Prijalo joj je to dopisivanje s Mateom – kazao je Nemanja.


Kakvu je vrstu osećanja Anita razvila prema Matei? – upitao je Darko.

Sigurno neku vrstu emocija jeste, samo ne znam o čemu je reč. Mislim da je Matora dosta naiva i da je nije prevaro samo onaj koji nije hteo – kazao je Nemanja.

Dokaze o slikama iz tuš kabine nemamo, da li misliš da Anita laže kad kaže da ih nije slala, ili govori istinu? – upitao je Darko.

Siguran da je to istina, bilo je toga. Grozno mi je što su se dogovorale da odu u Matorin stan. Anita je znala da će izgubiti zlatnu koku – kazao je Nemanja.

Nije došlo do konkretne fizičke prevare, a ja verujem Aniti kad kaže da je želela da se povuče. Mogu da je razumem kad je reč o tom adrenalinu i flertu. Ovo nije razlog za razvod. Mislim da se kaje zbog svega što je uradila – kazala je Teodora.

Ja sam sa Anitom pričala o svim ovim stvarima, zato sam i saglasna sa Teodorom kad kaže da misli da Anita ne bi prevarila Matoru – rekla je Danka.

Bijana, negde mi se čini da spatraš da je Matora napala Anitu, više nego što je to Anitin greh? – upitao je Darko.

@covekizbuducnosti Teodora zaustila manipulaciju Matore i Djedovica protiv Anite #zadruga #matorazadruga #anitastanojlovic ♬ original sound – covekizbuducnosti

pink.rs