DA JE SVAKA REKLAMA DOBRA, VENDI BI BILA CECA, ALI NIJE: Đedović BEZ DLAKE NA JEZIKU progovorio o Anitinim pokušajima da OPRAVDA PRELJUBU, pa osolio po ostalima! (VIDEO)

100

Voditelj i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Marka Đedovića kako bi prokomentarisao večerašnja izlaganja Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, kao i celokupnu situaciju između njih dve.

Vidi, što se Matore tiče, tu celu priču znam, mi pričamo, nema tu ništa novo,

ništa spektakularno…Što se Anitine priče tiče i svega ovoga, kriv je bio Šaki, sad je Maki, pa će sutra svi ostali, samo ona neće biti nikada. Dala je za pravo toj devojci da priča šta hoće, ne postoje dokazi da je Milena nevina, znači li da je nevina?! Nedostatak dokaza ne znači da se nije dogodilo. Anita kaže: “Dobacuju ovi”, misleći na mene. Da ima logike u bilo čemu, kao što je danas rekla za Matoru, onda je u pravu ako radi Matora takve stvari. Ne može logika da bude da je to njeno mišljenje i da ne zna šta je bilo. Ne zapitaš se zašto šalješ šminku nekome na dan venčanja sa drugom osobom?! To je vređanje inteligencije i kako da se ne oglasiš na to. Vratimo film unazad, pa znamo da se klela u dete da ovo ništa ne postoji. Koga boli du*e ko je dao prepisku i kakav je put istih. To je periferna stvar. Usred svađe na svadbi između Ermine i Rešićke, dešava se da je pala, pa je okrenula Mateu. Pa nije sigurno pričala koliko voli Jovanu. Pa onda kaže gde su prepiske gde ja hvalim svoju ženu kod švalerke na dan svadbe… – rekao je Marko, pa je nastavio:

To prosto nema nigde, nema konekcije sa mozgom. Anita koja izgovara: “Jovana i ja da smo sami ja bih je izmanipulisala lako”, shvatio sam baš onako kako je to rekla. Evo ne moram ja da budem ni uz koga i kada bi ona nešto uradila, a da se ja ne slažem s njom, ja bih rekao kao i danas što sam rekao. Ja sam jedina osoba koja nije pljuvala Anitu pre njihovog venčanja, nikada u životu. Tamara je rekla da će se sve ovo dogoditi, sve direktno. Ja sam je napao i svašta joj rekao, nacrnio je i rekao da nije normalna i da pusti ljude da budu srećni. Svima sam govorio da ih ostave da budu srećne. I sad sam ja kriv. Ne, ovde je jedini krivac samo ona i jedini krivac zašto se Jovana ovako oseća. Matora nema odnos sa svojom porodicom kao Anita sa svojom, ne kune se u decu svoje porodice kao da ih je na đubretu našla, Matorina majka ne ide da priča za nju da je zlo, nego imaju dobre odnose…Nigde logike nema. Ne zoveš švalerku na svadbi u trenutku besa da joj kažeš da voliš Jovanu, nego da kažeš: “More je**m li im mamu u pi**u svima” – istakao je Đedović.


Potom, Đedović je istakao da za njega ništa u životu ne predstavlja nečije pokajanje ili izvinjenje, te je čak i osolio po, kako on kaže, osobama sličnim Aniti.

Ja sam generalno osoba kojoj pokajanje i izvinjenje ništa u životu ne znači, već razmišljam da ne dođe do toga. To sam od “Zadruge 3” svakome ovde govorio. To što će ona reći Šakiju: “Žena ti je to, to i to”, a posle da se izvini, meni to “izvini” ništa ne znači. To su te generacije, ti vesnici, oni znaju da je to loše zato što su čuli da je to loše. Nemaju u glavi to da je loša stvar, jer da imaju, pretpostavljam da to ne bi radili. Možeš da je prihvatiš kao takvu kakva je. Ako će da se miri, Jovana mora da prihvati Mateu i da živi s tim, ako može, ako ne nek ide dalje. Nek traži sreću u sebi, pa ko naleti, naleteo je. Prosta matematika, nema prevelike filozofije ovde. Matora se ovde trese, lomi i kida, Anita ustane i kaže: “Njoj pune glavu”. Ne, ti si joj napunila glavu svojim dopisivanjima sa Mateom. Druže, javno ismevaš nekoga! Ne, najbolje da je nije ložila, a da je radila nešto. Zamisli da nismo na televiziji kada je ona rekla da je zgodna devojka, zamisli šta bi tek onda ona rekla?! Kaže da bi izmanipulisala Jovanu da su napolju, da li bi izmanipulisala Jovanine roditelje, braću, ljude koji su gledali lajvove?! – rekao je Đedović, te je dodao:

Nema sreće njima dvema, one su imale sreću, nisu je iskoristile, u ovom slučaju Anitinom krivicom. Ja u ta poverenja ne verujem i nisam za njih. Isto pričam kao u “Zadruzi 5”, isto i sada ne verujem. Ja mogu da promenim stav, ali je van svake pameti. Nije kriv ni Pera, ni Mika, ni Žika, ni ovaj, nije kriva ni Matea što je dala poruke, kriva si ti koja si uradila to. Onda pita: “Šta sada da radim?”, ništa, reci sve i nastavi svoj život. Ona napada Lejdi Di što je nešto rekla Matoroj. Ako će Jovana da nađe sreću sa Lejdi Di, neka nađe. Šta kao, nemaš pravo da budeš srećna, jer sam te ja učinila nesrećnom?! Ja verujem da se narod smeje budalama, znam reakcije ljudi. Ja vrlo dobro znam kako se šta vidi i kako šta jeste, nikada više budalaštine nisam čuo. Mnogo puta sam razoružan glupošću. Meni oni kada ispale neku glupost, ja bih im rekao: “Nebo je plavo”, pa me oni pitaju: “Šta nebo je plavo?”, rekao bih im: “Pa šta to što ti pričaš”. Isto tako, kad kažu: “Svaka reklama je dobra reklama”, pa da je tako, Vendi bi bila Ceca, ali nije! Ovde ne stanuje ni logika, ni istina, ništa ne stanuje sem ljudske gluposti, novca i kako kažu, želje za slavom. Oni misle da kada se slikaš za novine, da si slavan – dodao je on.

pink