Izrađen od najfinijeg zlata, model iz LUKSUZNE LINIJE: Ceca Anastasiji za rođendan kupila POKON vredan 20.000 €

383

Ne slavi se 25. rođendan svaki dan, a Ceca je svoju mezimicu obradovala komadom nakita u koji će svi gledati gde god da se pojavi

Svetlana Ceca Ražnatović voli da poklanja, a naročito kada su njena deca i unuci u pitanju. Tada ne pita šta košta ono što je namerila da kupi, a to je pokazala i sada, kada je svoju mezimicu, Anastasiju Gudelj obradovala skupocenim poklonom.

Naime, Anastasija je kao rođendanski poklon za svoj 25. rođendan dobila od majke luks sat marke Roleks, koji vredi, kako prenose domaći mediji, vrtoglavih 20.000 evra.

– Svi znaju da Ceca ne štedi kada su u pitanju njena deca. Veljku i Anastasiji je još u detinjstvu usadila stav da materijalne stvari nisu važne koliko ljubav i sreća porodice, ali kao i svaki roditelj, voli da im kupuje skupe poklone. Tako je ćerki za 25. rođendan poklonila “roleks” koji košta 20.000 evra! Ceca joj dugo nije kupila tako nešto skupo i želela je da je obraduje za rođendan – priča dobro obavešten izvor i dodaje da je Anastasija tek nedavno počela da nosi taj sat: