‘NEK VODE RAČUNA KAKO POMINJU MOG OCA!’ Maja ZAPRETILA cimerima zbog Takija, Božu Džonsa vratila na FABRIČKA PODEŠAVANJA, on uzvratio prebacivanjem: Bio sam ti dobar kad si imala problem! (VIDEO)

908

Haos u Beloj kući!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video klip na kom su učesnici “Elite” imali priliku da vide kako Boža Džons navodi devojke sa kojima bi bio intiman, među kojima se nalazi i Maja Marinković.

Voditeljka je podigla Maju.

Šta on misli, kako se Taki oseća kada on govori da bi op**io Maju – pitao je Zola.

Sad sam malo popričala sa Zolom, ovde niko neće igrati moj porodični rijaliti. S tim stvarima nemoj da se zaje**vaju, možemo da se zezamo. Druga stvar, Božo jako si me razočarao, sram te bilo! Dvoličan si, nisi mi prijatelj, zato si mi i rekao ono vešernici: “Rekao bih ti jednu stvar da mi pomogneš”. To neće moći! Ja nisam došla ovde da glumim budalu, za sve sam, samo za zaje**vanje nisam! Ne možeš da ustaneš i da kažeš da ti je Taki rekao da kažeš, i da je rekao, ti nisi prijatelj! Ja nisam budala, ja sam njegova ćerka, kažem poslednji put, ime mog oca vodite računa kako stavljate u usta! – rekla je Maja.

On je meni mesec dana pričao o tome dok nisam ušao. Sada sam ja ispao budala što sam se čuo sa njim svaki dan – rekao je Boža.

Kada sam se ja družila sa Bukilićem i provodili vreme zajedno, ja sam videla da s Božom nešto nije u redu, on mi je rekao: “Osetio bih se ugroženim kada bi ušla u vezu i zapostavila me” – rekla je Maja.
Kao prijatelja – rekao je Boža.


Koji prijatelj, rekao si da bi bio intiman sa njom – rekla je Ivana.

Jure me, hoće kadar, evo vam ku**c! Ne može, nemojte da mi prilazite. Ne vole oni mene što sam dobar čovek, nego zato što sam Maja – rekla je Maja.

Kad si imala problem, Boža ti je bio dobar – rekao je Džons.

Pink