OPTUŽILA MATORU I ĐEDOVIĆA DA JOJ PAKUJU PRIČU! Anita počela da VRIŠTI i razbija usred emisije! ODUSTAJE OD MATORE (VIDEO)

291

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima “Elite” naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Anita Stanojlović otvoreno priznaje Bojani Pavlović da je odustala od Jovane Tomić Matore.

Voditeljka je dala reč Matoroj.

Čudno mi je što Anita priča Bojani da odustaje od mene…Meni se zamera što sa Lejdi Di, koja je imala jedan razgovor sa mnom, ljubomoriše se, zna Anita upućena je kakvu komunikaciju imam sa devojkom. Neću da izgleda da sam ljubomorna, znači ili ima neka simpatija. Kao što ste vi sada rekli za Ša da vam nije normalno, meni nije normalno da se njih dve savetuju za odnos sa mnom. Kako bi se osećala ti Anita da je mene neko povezivao i da je ovako?! – rekla je Matora.

To je bila svađa sa Urošem, ti si bila u sobi sa Markom, ja sam to rekla Urošu i onda mi je Bojana rekla: “Nemoj”. Ne zanima me da mi pakujete! – rekla je Anita.

Ko ti pakuje – pitala je Matora.

Ti – uzaurlala je Anita.

Ja spuštam loptu da se ne bih svađala sa njom (Bojana) – rekla je Matora.


Boli me ku**c za nju, odustajem od Matore i boli me ku**c da se pravdam! – vrištala je Anita.

Je l’ te je neko nagovorio da stojiš u pušionici sa njom?! I sad treba Matora da ti se izvini za ovo?! Izvini se Matora što je ona stajala na vratima od pušionice. Tebe ne zanima kada nemaš šta da odgovoriš – rekao je Đedović.

pink