Taki Marinković pobesneo zbog Janjuša: “Ne sme da udara Maju po tek operisanoj zadnjici, on je ološ”

3247

Taki Marinković razbesneo se zbog ponašanja Marka Janjuševića Janjuša prema njegovoj ćerki

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković razbesneo se zbog ponašanja Marka Janjuševića Janjuša prema njegovoj ćerki.

Jako je kivan na njenog bivšeg dečka, koji je u “Eliti 7” udario starletu po zadnjici, u koju je ugradila 420 kubika silikona.

– Maja je pre dva meseca operisana, a Janjuš ju je udario po tek operisanoj zadnjici! On je jedan običan ološ, svašta bih mu rekao da sam tamo. Zamislite samo kako se ja kao njen otac osećam. Ljut sam i zbog uvreda koje joj upućuje, a moja Maja ga je izdržavala! – rekao je Taki, pa objasnio zašto Janjuš kinji Maju:

– Janjuš je ljubomoran na Maju jer im je svojim ulaskom u rijaliti preuzela kormilo. Ona izgleda kao da je sišla sa modne piste, naravno da će svi gledati samo u nju! Aneli Ahmić je običan folirant, izabrala je Janjuša jer je on godinama jak igrač, ne bi ga inače ni pogledala. Čuo sam da je ranije na sve načine pokušavala da uđe u rijaliti, ona je rijaliti fanatik, sve što radi je “fejk”, pa i taj odnos sa Janjušem.


Učesnici “Elite” poslednjih dana često pričaju o iznenadnom prijateljstvu Maje Marinković i Stanije Dobrojević. Iako se iskrenost njihovog odnosa često dovodi u pitanje, Majin otac tvrdi da su one bliske već duže vreme.

– Maja voli Staniju još od detinjstva, bila joj je uzor! Izlazile su zajedno ranije i njihovo prijateljstvo je opstalo. Maja je jedna od retkih osoba koje su ikad ušle u Stanijin dom. Ipak, ne verujem da će Maja poslušati Stanijine savete kako da se ponaša u rijalitiju. Ona ni mene ne sluša, svoja je, samostalna, uvek radi po svom! – završio je Taki za “Informer”.

Čim je Maja ušla u rijaliti došlo je do problema u odnosu Teodore Balzak i Nikole Bukilić koji su raskinuli, pa su krenula pomisanja da su Maja i Nikola na pragu da započnu romansu.

Njen otac Radomir Taki Marinković je tim povodom dao svoj sud, otvoren kao i uvek.

– Au… To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a videli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Video sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cepa haljine… A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kom su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije -rekao je Taki.

(Telegraf.rs)