‘ZAMISLI DA TE ŠVALERKA PITA ZA BURME?!’ Aneli priznala da je očekivala od Stanije IZVINJENJE, NE KAJE se za razgovor sa njom

371

Voditelj Darko Tanasijević je naredno pitanje pročitao Aneli Ahmić.

Da li si očekivala da će ti se Stanija izviniti umesto da te ispituje – glasilo je pitanje.

Da, mislila sam na neki način da će mi se izviniti. Nemam ništa, ali sam mislila da će biti pametnija. Ne bih ja ni prihvatila to njeno izvinjenje. Mogla je biti malo lukavija i izvinjenje bi bilo bolje za nju – rekla je Aneli.

Nisam očekivala, ne deluje mi da će Stanija da se izvini, više mi deluje da je imala veći cilj. Deluje mi da je ova devojka folirant. Janjuš je plesao sa Slađom Bošković, ali nisam očekivala do Stanije – rekla je Snežana.

Šta bi bilo da je ona sa nekim plesala?! Je**o bi joj majku – skočio je Mića.

Nisam očekivala to od Stanije, iako je ne poznajem, ali imam neka saznanja o njoj. Nisam očekivala da će Aneli da ovako razgovara sa njom, bez obzira na naš sukob, ja ne bih dozvolila dve desetinke stotinki da se ona postavi kao da je ona prevarena žena, a ne Aneli. Bez obzira da li je Stanijina namera bila da se pere, mislim da je susret sulud, a kamoli da je propituje – rekla je Milena.

Šta misliš, zbog čega je tako reagovala Aneli – pitao je Tanasijević.

Ona se slabije snalazi, po nekoj mojoj proceni, kada su te neke stvari u pitanju. Ne reagujemo svi isto, a verovatno je za nju to bio šok da vidi Staniju. Verujem da je bila sluđena apsolutno…Ja bih reagovala odmah na čitavu situaciju, ali mislim da je trebala da vrlo brzo reaguje i da ima na umu da to prati čitava javnost. Potpuno je ludilo da te švalerka tvog muškarca pita za prstenje – rekla je Kačavenda.

Jedno je kada neko dođe u uživo emisiju, ja hoću da ispoštujem kuću, a drugo je kada uđe ovde pa priđemo preko stola, imala bih ja mnogo što šta da joj kažem. Ne kajem se ni za šta – rekla je Aneli.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink