‘SVE JE POČELO OD ZVEZDANA’ Dejan otkrio kada je krenula njegova sumnja u Aleksandrinu ljubav, pa ona priznala: MOŽDA SAM GA POVREDILA! (VIDEO)

385

Nije Car uzrok raskida?!

U toku je emisija “Narod pita” voditeljka Ana Radulović ugostila je bivši ljubavni par kao i pobednike

rijalitija “Zadruga”, Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić!

Usledilo je video prilog proglašenja pobedinka “Zadruge 5”.

Naježim se svaki put kada pogledam ovo. Najviše volim ovaj trofej iz zadruge. Čitava sezona je bila nerealno dobra, puna iskrenih priča pa i svađa i svega ostalog. Rijaliti je prošao kroz medijski linč a ja hoću da im kažem da moraju dublje da prate ovaj format jer ima baš istinitih priča -rekao je Dejan.

Radovala sam se zaista njegovoj pobedi, on je bio moj partner u tom trenutku ali sada nemam nikakav osećaj. I dalje mislim da je on trebalo da pobedi u toj sezoni, zaslužio je -rekla je Aleks.


Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče ovde Miranda, pozdrav za sve. Dejan je bio moj favorit i drago mi je da ga vidim, bio je u pravu za sve. Što se tiče “Elite”, sviđaju mi se komentari Marka Đedovića. Ja sam glasala za Dejana jer sam smatrala da je bio u pravu što je ostavio Dalilu i sve što je radio, radio je u strahu. Komentari su mu bili na mestu i pametan je. Nisam bila oduševljenja vezom sa Aleks a mnogi su pričali da će se pomiriti sa Dalilom -rekla je gledateljka.

To su najviše govorili oni samoprozvani astrolozi i sve su promašili -rekao je Dejan.

Pozdravila bih i Aleks, zasluženo je pobedila ali mi nije jasno kako se tako brzo “ohladila” od Dejana, možda ga nije ni volela. Suviše mi je to kratak period bio -zaključila je gledateljka.

Kako je izgledala vaša veza pred ulazak u “Zadrugu 6” -pitala je Ana.
Normalno. Mi smo dva meseca bili zajedno napolju, provodili vreme zajedno, išli na more, zaljubljeni -rekla je Aleks.

Ne mogu da se setim baš svega toga jer sam imao mnogo emisija i obaveza, telefon stalno zvoni. Kada mi je Aleksandra rekla da ulazi u Zadrugu 6, ja sam je podržao iako sam imao predrasude, pustio sam je da se pokaže -rekao je Dejan.

Ušao si sa namerom da je iznenadiš, da li si i tada sumnjao u nju? -pitala je Ana.
Sumnjao sam od početka rijalitija. Počelo je sve sa Zvezdanom, još od druge nedelje i tu sam krenuo da razmišljam i selektujem neke stvari. Kada sam osetio šta će se desiti preduzeo sam korake povoljne samo za mene -rekao je Dejan.

Desilo se šta se desilo i to je to, nema nazad. Ušla sam zaljubljena u njega i on u mene. On može da tumači šta sam sve radila sa Zvezdanom, nisam možda bila fer i povredila ga ali sada je sumanuto da razmišljam o tome -rekla je Aleks.

Opširnije u nastavku.

pink