VEĆ JE STRAH I TREPET ZA CIMERE?! Teodora Balzak PRAVILA HAOS na sistematskom, a sada namrštena u besnoj mašini stigla u karantin dan pred ”Elitu”! A evo gde su gledali SVI MUŠKARCI (FOTO+VIDEO)

481

Sura u 21h na Pinku kreće emitovanje “Elite”, do sada najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija. Samo dan pre početka učesnici odlaze u karantin, a upravo je stigla i Teodora Balzak.

Ona je već uspela da na sebe skrene pažnju kako budućih cimera, tako i pripadnika sedme sile, kojima je

posebno bila interesantna njena žustra svađa sa Anitom Stanojlović, suprugom Jovane Tomić Matore, već na sistematskom pregledu, na kojem su bile pre nekoliko dana.

Teodora je u karantin stigla u besnoj mašini, vidno namrgođena, a njeno raspoloženje i ponašanje već su počeli da komentarišu njeni cimeri, koji su se upitali hoće li biti tenzije i u karantinu, budući da je već bilo tokom sistematskog pregleda.

Teodora nije ostala neprimećena kako zbog ponašanja, tako i zbog efektne frizure, a pažnju okupljenih muškaraca sa kojima će od sutra boraviti u “Eliti” bila je usmerena i na njenu izvajanu pozadinu, koju je pokazala dok je vadila stvari iz automobila.


.

pink