MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA BRESKVICU: Prvo oglašavanje zadrugarke nakon uvećanja ZADNJICE, evo kako izgleda nakon operacije

583

Prvo oglašavanje zadrugarke nakon uvećanja zadnjice, evo kako izgleda nakon operacije!

Zvezda rijalitija “Zadruga”, Maja Marinković, danas se podvrgla operaciji uvećanja zadnjice, koju je

već duži vremenski period najavljivala. Nakon što je intervencija uspešno završena, bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako se trenutno oseća i koliko je zadovoljna ishodom.

Naime, Maja se potpuno gola usnimila u bolničkom krevetu, nage grudi su bile u prvom planu, da bi se u jednom trenutku, na iznenađenje mnogih, pojavila i sveže operisana pozadina rijaliti zvezde.

– Ćao drugari, želim da vas pozdravim puno, znam da se čekali ovaj trenutak da vam se obratim i javim vam kako je protekla operacija. Sve je u najboljem redu, hvala puno mojim pravim prijateljima i ljudima koji me vole i podržavaju što brinete da li se sve završilo kako treba, da li je sve u redu. Mogu vam samo reći da jeste, da sam ja odlično, rezultati su fantastični! To će videti tek, otom-potom, da ne bih sad ovde pravila šou… Dobro sam, uskoro krećemo u nove pobede – istakla je Maja u svom izlaganju, te za kraj dodala:

– Naravno, nemojte molim vas da mi zamerite što sam u ovom izdanju, ipak sam u bolnici. Ja sam još i top, kako to može da bude – kazala je rijaliti zvezda, a onda i pokazala svoju novu zadnjicu.


Podsećanja radi, Maja Marinković se pre nekoliko dana vratila u Srbiju iz Crne Gore, a u prvom intervjuu po povratku koji je dala za Republiku je progovorila upravo o operaciji uvećanja zadnjice.

republika.rs