DOBILA SAVETE OD LUNE I ANABELE! Poznata pevačica ulazi u ELITU, vraća se na scenu posle pauze od 15 godina!

1022

Pevačica koja je harala scenom za Republiku otkrila šta su joj Luna i Anabela rekle!

Irina Kolin, poznatija kao Irina2Hot, nestale je sa domaće javne scene pre 15 godina. Pevačica je

odlučila da se vrati na velika vrata, a ekipa Republike ju je zatekla ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde se održava lekarski pregled za buduće takmičare “Elite”.

Ona nam je otkrila da joj je ponuđen odličan honorar i da u “Elitu” ulazi kako bi ćerki i sebi obezbedila bolju budućnost, a nedavno je snimila i svoju novu pesmu.

– Ja sam Irina Kolin, poznatija po imenu Irina 2Hot. Želim da iskoristim ponuđenu priluku. Snimila sam novu pesmu, nije me bilo 15 godina na estradi. Ponuđen mi je dobar honorar, želim lepšu budućnost sa njom. Što da nema još – rekla je Irina.

Pevačica nam je otkrila da su Luna Đogani i Anabela Atijas stupile u kontakt sa njom i da su joj poželele sreću u rijalitiju.

– Živim u kraju Slobe Radanovića, imam dobar odnos sa Anabelom. Okej sam sa Marinom Visković. Sa svima sam u principu okej, nemam nikakav problem, ali se ni sa kim ne družim intenzivno. Više su tu mame i iz škole. Anabela mi je poželela sve najbolje. Luna takođe. Poželele su mi sve najbolje, da se ne dam. Maternji jezik mi je nemački, imaću mnogo lapsusa. Psovaću na nemačkom. A možda iščupam nekome grkljan. Sa Zolom mogu na nemačkom, mada, bićemo kažnjeni – istakla je ona za Republiku.


Irina 2Hot proslavila se devedestih godina kao članica kontroverznog ženskog sastava, a nacija je za njom odlepila nakon što se pojavila u čuvenom spotu pokojnog Dalibora Andonova Grua, nakon čega se potpuno povukla iz javnosti. Irina se u međuvremenu udala, dobila ćerku, ali i uspešno razvela.

republika.rs