OSTAVILA MUŽA KOD KUĆE DA BUDE S BEBOM: Ova pevačica ulazi u “Elitu” – imala aferu sa Mikijem Đuričićem!

2401

Pevačica i nekadašnja zadrugarka, Nadežda Biljić, odlučila je da prihvati poziv produkcije i uđe u “Elitu”. Ipak, ona je dobila ponudu da uđe zajedno sa svojim suprugom Tomom Panićem, ali Nadežda navodno nikako nije bila za ovakvu varijantu budući da se već opekla kada je njegovo učešće u pitanju, jer ju je javno varao.

Kako prenose mediji, Nadežda je odlučila da u rijaliti uđe sama, a da Toma ostane kod kuće i čuva njihovog sina Longa.

– Pevačici je život skraćen bar za deset godina zbog svega što je prošla u rijalitiju. Trebalo je vremena i strpljenja da ona i Toma nastave život napolju normalno, kao svaka porodica, posle njegove prevare s Paulom Hublin, od koje se jedva oporavila i vratila u normalu. Trebalo je vremena da se vrati na muzičku scenu i nastavi tamo gde je stala kad je ušla u rijaliti. Toma je shvatio šta je uradio, pa joj se maksimalno posvetio, te je digao ruke i od svoje karijere da bi se posvetili njenoj. Radeći kao njen menadžer, shvatio je da od Nadeždinog pevanja mogu lepo da žive, ali ipak ne mogu da zarade kao u rijalitiju, zbog čega se o odluci o ulasku u “Elitu” nije mnogo većalo – rekao je izvor blizak paru, te istakao da je pevačica ovog puta bila mudrija, te obaveze oko sina Longa prepustila Tomi, kao što je on njoj kad je boravio sam u rijalitiju:

– Dete koje je tad tražilo maksimalnu pažnju, kako roditeljsku tako i zdravstvenu, zbog komplikacija koje je imalo odmah po rođenju, sad je mnogo bolje i već je pravi dečak, tako da je sve lakše. Nadeždi je to, s jedne strane, olakšalo povratak u rijaliti, a s druge, da dokaže sebi i drugima da ona to može i sama, ali u pozadini svega je donekle i da Tomi vrati milo za drago, te da ga ostavi samog sa detetom, kao on nju pred “Zadrugu 4” – priča izvor.

srbija danas