MILJANA KULIĆ UPALA USRED EMISIJE! Haos u “Narod pita” – dobijena ZABRANA! (VIDEO)

575

Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji “Narod pita” ugostila Ivana Marinkovića i Jelenu Golubović, ali emisija nije mogla da prođe bez Miljane Kulić. Nišlijka se uključila u program telefonskim putem, kako bi poručila Marinkoviću šta ima.

– Sticajem okolnosti sam se srela sa dotičnim. Pitanja nemam jer odgovor sigurno neću dobiti jer ga ni

u emisiji nisam dobila kad sam bila gost jer nije ni u oči smeo da me pogleda, trčao je po studiju. Niko se ne plaši, ni na kraj pameti nikome nije to što priča dotični. On je svakog dana posle završetka Zadruge zvao Željka na video poziv, a posle rođendana kad je Miljana Kulić bila iskrena kod Darka Tanasijevića. Jelena ti mi veruj da grešiš dušu. Posle rijalitija sam mu i pare pozajmila i sve mi je uredno vratio – rekla je Miljana.

– Ajde da čujemo – rekao je Ivan.

– Nakon rođendana Ivan nije pozvao do 8. avgusta – rekla je Miljana.

– Ne želim da imam komunikaciju i odgovaram joj – rekao je Ivan.

– Da li si zvao Željka? – pitala je voditeljka.

– Isključili su mi telefon – rekao je Ivan.

– Znači nisi – rekla je voditeljka.

– Onda novinari zovu moju majku i šta je l’ ona trebala da laže? Ona je rekla da se Ivan od rođendana nije čuo sa Željkom 11 dana – rekla je Miljana.


– Ona je sutradan od rođendana u emisiji pljuvala Ivana – rekla je Jelena.

– Željko nas voli najviše na svetu, zavoleo je Ivana i spominjao je svaki dan i tatu, ali kad tata 10 dana nije pozvao nijednom i posle intervjua pozvao 11 dan. On je rođendan napustio jer su ga Beka 1 i 2 čekale – rekla je Miljana.

– Ali ni ti nisi roditelj malom Željku. Ti u roku od sat vremena ideš sa p*nisa Zolinog na Bebicin. Tvoja mama priča o tebi masnoj debeloj o se*su u tuš kabini – rekla je Jelena.

– A ti u štali – rekla je Miljana.

– Tebe boli jer sa Ivanom nikad nisi bila u vezi i napravio ti je dete u wc-u, a o mojoj ribi**i i se*su se i dan danas priča – rekla je Jelena.

– Ja sam majka i on nikad neće videti dete u životu posle onih monstruoznih reči. Željko kad poraste ako bude želeo – rekla je Miljana.

srbija danas