EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE:Evo zašto je Dalila otišla sa Hajpa, ovo je dokaz da je u sve umešana i Anđela (FOTO)

553

Dalila Dragojević nedavno je otišla sa „Hajp televizije“ čiji je voditelj bila, a o razlozima otkaza dosta se pričalo

Jedan od razloga njenog odlaska bilo je bahato ponašanje prema kolegama, kao i činjenica da je Filip

Car bio u pregovorima sa vlasnikom „Hajpa“, o čemu je Alo! pisao.

Međutim, kako ekskluzivno saznajemo, kap koja je prelila čašu, bilo je to što je Anđela Đuričić dobila studio u kojem je emisije snimala Dalila.

-Otkako je došla na „Hajp“, Anđela je ostvarila veliki uspeh. Dosta se trudi i emisije su joj gledane. Zbog toga su čelnici odlučili da joj daju studio kako bi naredne sezone u njemu snimala svoju emisiju – objasnio nam je dobro upućen sagovornik, koji je potom otkrio da Dalila to nije mogla da podnese.

-Dalila je poludela kada je to čula. Ona Anđelu ne podnosi, jedva se pomirila sa tim da rade na istoj televiziji. Kada je čula da će naredne sezone Anđela snimati emisiju u studiju u kojem je ona radila, to ju je dotuklo. Plan je bilo da Dalila pređe u drugi, nešto manji studio, ali Dragojevićka nije želela ni da čuje za to. Njena sujeta nije mogla da se pomiri sa time da ju je Anđela prestigla u poslu- zaključio je sagovornik za Alo!.

Da su tvrdnje našeg izvora tačne, potvrđuju i fotografije u čiji je posed Alo! došao, a na kojima se vidi kako je uređen studio u kojem će Anđela raditi.


Podsetimo, nakon odlaska sa Hajpa, Dalila će raditi na Red Tv, ali dug prema bivšoj firmi i dalje nije isplatila.

ALO.RS