“KLOŠARKO, SELJANČURO JEDNA” – Dejan Dragojević izgoreo od besa: Uključio se u program i vređa je

12911

Dejan Dragojević nakon što je pobedio u Zadruzi 5, razveo se od Dalile Dragojević, vratio Tedija, ostavio Aleks Nikolić i obelodanio celom svetu da je postao musliman, on je odlučio da potpuno promeni svoj život.

U potpunosti se posvetio sportskom životu, ljubavi prema Jovani, putovanjima i svojim društvenim

mrežama. Njegov poslednji klip na Jutjub kanalu izazvao je dosta pažnju jer je snimio šta je sve jeo u jednom turskom hotelu.

On je prvo snimio brojna jela koja mogu da se uzmu za ručak. Trpao je u tanjir sve što je mogao, od predjela, glavnih jela do kolača. Snimci hrane su se nizali iz minuta u minut na njegovom video snimku. A hrane je bilo kao na nekoj Pantagruelskoj gozbi.

Dragojević je ispričao da se u hotelu mogu uzeti i hrana za bebe.


Nakon što je snimio gozbu Dejan je napolju ispričao svoj stanovište da u hotelu, ako je sve uključeno u plaćenu cenu, onda treba da se jede što više. Dragojević je izvređao teškim rečima ljude koji ne vole da jedu previše na odmorima.

– Druže, najbitnije kada dođete u hotel da sve probate. Znači nemojte da budete jedna od onih osoba koje odmah počnu jaoooj neću da preterujem u hrani. To je seljačka fora kao od neke Marice iz Gornjeg Milanovca koja odmah počne da mi piše jaoj da ja odem, sigurno ne bih tako jela. Brate, znači moraš sve probati. Ovde ima da se jedxe, ovde i mačke imaju all inclusive. Mačkama je upala kašika u med. Znači svi jedite. Oni što tvrde da ne bi jeli da bi povraćali. Ko te je*e? Jedi umereno klošarko, ja ću da se gušim u hrani – bio je iskren Dejan.

Ceo klip možete da gledate u nastavku:

srbija danas