KAČAVENDA DONELA ŠOK ODLUKU PRED ELITU: Javno zarežala, izdali je pre početka Zadruge! (FOTO)

583

Hitno oglašavanje Milene Kačavende pre početka sedme sezone “Zadruge”!

Sedma sezona “Zadruge”, koja će ove godine skromno nositi naziv “Elita”, počinje sa emitovanjem 3.

septembra na televiziji Pink, a jedan od do sada poznatih učesnika koji je potvrđen je Milena Kačavenda, kontroverzna “kuma”, koja je ponovo šokirala javnost, i to pred ulazak na imanje u Šimanovcima.

Naime, Kačavenda je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu “ajfon”, skupoceni telefon marke “Epl”, a u opisu slike se direktno obratila ljutim, u ovom slučaju, prijateljima koji su je izdali, te svojim pratiocima poslala važnu poruku.

– Najtužnije kod izdaje je što nikad ne dolazi od strane neprijatelja – napisala je Milena u opisu svoje objave, a koja je mnogima stavila prst na čelo.

Inače, poznato je da su Milena i drugoplasirana takmičarka šeste sezone “Zadruge”, Ana Ćurčić, bile dugogodišnje prijateljice, a po Ćurčićkinom izlasku iz rijalitija, sve se naprasno promenilo. “Kume” su zaratile, a sukob i provokacije danas ne prestaju ni dan-danas.


– Tvoja bivša kuma je najavila novi program, prenošenje svog iskustva žrtvama nasilja i anksioznim osobama i da će im naplaćivati, jer vreme košta – komentar je jednog od fanova, na šta se nadovezala i Milena:

– Tuga – kratko i jasno je odgovorila Kačavenda, stavljajući do znanja kakav stav ima po pitanju svoje bivše prijateljice.

Milena je, podsećanja radi, poznata po svojim kontroverznim izjavama, a na nama ostaje da nagađamo da li je ova poruka bila namenjena njenoj kumi Ani Ćurčić, ili nekome drugom.

republika.rs