MAJA PROVELA NOĆ SA DESINGERICOM! Isplivali šok snimci i fotke, poznati reperi pokušali da SAKRIJU njihovu aferu! (FOTO)

3339

Sada je i zvanično da su Maja Marinković i Dragomir Despić Desingerica zajedno, a sve pokušali da sakriju!

Rijaliti zvezdu Maju Marinković već izvesno vreme prati priča da je na Crnogorskom primorju uspela da

smuva kontroverznog repera Dragomira Despića, u javnosti inače poznatiji kao Desingerica, a sudeći po najnovijim objavama na društvenoj mreži Instagram, njihova afera je potvrđena, i to od strane prijatelja bivše učesnice “Zadruge”.

Naime, Marinkovićeva se sinoć ludo provodila na jednoj privatnoj žurci, a kako se može videti na video klipovima koji su osvanuli po internetu, njoj je društvo pravila i bivša cimerka Žana Omnia, kao i reper Vuk Mob, a na svačije iznenađenje, među njima našao se i treper Igor Panić Nući, za koga se u domaćim medijima već pisalo da je Majin novi dečko.

Međutim, na pomenutoj žurci našao se i Desingerica, ali se on u ovoj ekipi nije snimao, verovatno kako bi izbegao još jedno povezivanje sa rijaliti zvezdom, ali se zato usnimio sa svojim kolegom Nućijem, što ga je odalo da se nalazi na istom mestu, i to u neposrednoj blizini svoje ljubavnice, sudeći da je reper oženjen.


Podsećanja radi, Maja Marinković je nedavno u razgovoru za Republiku govovorila o Dragomiru Despiću, te istakla da između njih dvoje nema ničega, kao i da je trenutno slobodna.

– Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom – istakla je Maja nedavno za naš portal.

republika.rs