‘NEKA SAGNE GLAVU JER LAŽE KAO PAS’ Kuma Goca se uključila i šokirala sve: NIJE ZADOVOLJNA FILIPOM, PA BI MOG MUŽA!

1286

U toku je emisija “Narod pita” sa voditeljima Darkom Tanasijevićem, Mašom Mihailović i pobednicom “Zadruge” Aleksandrom Nikolić.

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče ovde kuma Goca. Treba da sagne glavu jer laže kao pas. Ja njihova kuma nisam nego mi Filip tako nazvao. Darko ja ću tebi proslediti klipove gde Aleks proziva mog muža i mene i traži od moga muža da digne kredit i gifta je. ja ćutati neću nikome i sve sam ti poslala šta su objavili za mene i šta su rekli -započela je Goca.

Filip je poručio svim ljudima da Vas blokiraju vidim. Da li je istina da je tražila od vašeg muža da digne kredit? -pitao je Darko.

Istina je. Ona je toliko podmukla, “vuk u jagnjećoj koži”. Kada sam ti poslala poruku da se oporaviš, kad ste bili u svađi bila sam ti dobra. Ja sam jednoj takvoj bila kuma i nikada više. Iste su ona i Dalila. Sram je bilo što laže da pričamo o njoj po celu noć, mi smo vredni ljudi koji rade a ne prosjaci kao oni. Mi smo bili na godišnjem odmoru pa se uključili na Tiktok a njima kada pošalješ mali “gift” ni ne primete te a kada dobiju veliki onda je jao Ranko. Verovatno je nezadovoljna svojom vezom sa Filipom i njegovim umećem pa bi htela mog muža -optužila je Goca.


Evo i sada gledam njegovu sliku na telefonu -rekla je Aleks i pokazala fotografiju.

Dobro veče, ovde Ranko. Evo imaš klipove pa vidi sam šta je tražila. Rekla je da ja nju “giftam” iz garaže i kako će me Goca vezati da joj ne šaljem pare -rekao je Ranko, Gocin muž.

Ja mogu da se šalim i slušam njih ali ispod časti mi je da se svađam sa njima. Ja sam se našalila sinoć da se iza nekog profila krije “Rankulja” i da je digao kredit i potrošio sve pare, to je sve, sada neka priča šta god želi -rekla je Aleksandra.

Ona želi na svaki mogući način da uđe u Elitu -rekla je Aleks.

Misliš li da je Goca zapravo ljubomorna? -pitala je Muša.

Ja sam se stvarno našalila ali izgleda da oni to shvataju bukvalno. Njen jedini cilj je ponavljam Elita -rekla je Aleks.

Koliko su ti novca poslali do sada? -pitala je Maša.

Ja mislim ni 500 dinara. To je takva šala da stvarno ne znam ko je pomislio da je to ozbiljno -rekla je Aleks.

Jeste li vi njoj uzvraćali te “giftove”? -pitala je Maša.

Baš sam joj sinoć slala dok me je “pljuvala”. Niko joj ništa nije tražio niti mi je šta trebalo. Ona je tako radila i prošle godine i tako će sve dok ne uspe da uđe u rijaliti -rekla je Aleks.

Opširnije u nastavku.

.

pink