Tanja Savić se seli sa Muhamedom u Ameriku? Isplivali novi detalji veze pjevačice i 11 godina mlađeg pilota!

691

O ljubavi folk zvijezde Tanje Savić i njenog 11 godina mlađeg dečka Muhameda Mukija Bešića ne prestaje da se priča.

Dosta se spekuliše o njihovim početcima, budućnosti, a sada se pojavila informacija da će novopečeni

par navodno da se odseli i za Ameriku.

Naime, kako Kurir saznaje, iz Srbije planiraju da se odsele nakon Tanjinog definitivnog razvoda od Dušana Jovančevića.

– Tanji je sad laknulo što je svima otkrila da uživa u ljubavi s Mukijem. Ona još nije htjela da otkriva da su se vjerili, ali šta je, tu je. Objavila je njihove prve zajedničke fotke, ali zaboravila je da sakrije ruku s dijamantskim prstenom. Sama je pogriješila, ali ne kaje se ni zbog čega. Kako je i sama napisala na Instagramu: “U nekom trenutku u životu neko će vas voljeti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strašljiva osoba dobije najljepšu ljubavnu priču”.

– Jasno je svima da tu govori o njihovoj ljubavi. Ipak, Tanja je svjesna da joj po povratku iz Egipta slijedi jedan baš mučan period, a to je razvod od Dušana. Iako je zahtjev podnijela još 2020. godine i to je trebalo da se riješi još odavno, i dalje sve stoji u mjestu. Dušan je taj koji sve koči i hoće maksimalno da joj oteža. Ne vjerujem da će se to baš tako lako riješiti, a koliko će trajati, to niko ne zna. Jedno je sigurno: čim se bude zvanično razvela, udaće se za Muhameda – priča izvor i nastavlja:


– Muki insistira na tome da se nakon venčanja odsele za SAD. Njemu je tamo baza, godinama živi i radi u Americi i tamo je svoj na svome. On ne želi da s Tanjom ima brak na daljinu. Objasnio joj je i da bi tamo njeni sinovi mogli da nastave školovanje i da bi to bilo najbolje za sve. Tanji se ta ideja sviđa, ali svjesna je da bi to značilo i kraj njene karijere. To joj se već jednom desilo kad se preselila u Australiju. Jedva je uspjela da se koliko-toliko vrati na scenu u posljednjih nekoliko godina, ali ovo bi je ukanalilo. Ni sama ne zna šta da radi, još uvijek vaga – dodaje izvor.

(Telegraf.rs)