‘DA, VOLELA SAM GA’ Gledateljka ubeđena da je jedina prava ljubav ona između Aleksandre i Dejana, pa joj poručila: NEMOJ DA BUDEŠ NIČIJA KRPA!

1240

U toku je emisija “Narod pita” sa voditeljima Darkom Tanasijevićem, Mašom Mihailović i pobednicom “Zadruge” Aleksandrom Nikolić.

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, ovde Slađana iz Paraćina, pozdrav za sve. Aleksandra seti se šta si htela da saznaš od Cara kada je ušao, jedino tada si bila u pravu. Neću da ti određujem koga ćeš voleti ali da tako pređeš preko svega. Dejan je za tebe skidao zvezde a ti si ga prodala. Ne smeš biti loš primer, ničija krpa, prvenstveno svojoj budućoj deci pa onda ljudima koji te prate. Tvoju modulatori blokiraju tvoju pravu podršku, onu koja je ginula za tebe. Nauči da sebe staviš konačno na prvo mesto -rekla je kroz suze gledateljka.

Slađana, vidim da volite Aleks ali vidim i da joj ukazujete na neke greške -rekao je Darko.

Noćima sam plakala zbog nje i ne bih volela da ni moje dete neko onako gnusno vređa. Koja ljubav, mi mesecima ne vidimo osmeh na njenom licu, mi smo podrška i pratimo je toliko dugo i vidimo sce. Car je nju ugasio u rijalitiju, njena majka je u pravu. Prava i jedina ljubav je bila u drugoj polovini zadruge 5 -rekla je gledateljka.

Mislite na ljubav Aleksandre i Dejana? Kako je onda Aleks pobedila ako ju je Filip ugasio u rijalitiju? -pitala je Maša.


Da, na Dejana mislim. Mi koji smo glasali a to je većina, glasali smo zbog nje same -rekla je gledateljka.

Pre svega, žao mi je što gospođa plače jer nema potrebe, ja sam srećna. Razumem je, ona ne podržava moju vezu sa Filipom niti mora, smatra da je ljubav sa Dejanom bila prava ali to je budalaština. Neke stvari između nas i neka njegova dela ne mogu da opravdam niti su za pohvalu ali je prošlo dosta vremena ali sad je kasno

Kada uporediš ljubav između tebe i Cara i one sa Dejanom, da li je to sa Dejanom bila ljubav? -pitala je Maša.

Jeste bila je ljubav ali ne može da se meri sa onim što osećam prema Filipu, to je deset puta jače -rekla je Aleks.

Dejan te je uvek poštovao pa je možda to razlog zašto tvoja podrška smatra da Filip nije za tebe -rekla je Maša.

Da, Dejan jeste meni bio veran i dobar prema meni i nemam zamerke ali prosto su prestale emocije i bilo bi glupo da smo ostali zajedno -rekla je Aleksandra.

Ti si u kontaktu sa svojom podškom a da li si i u kontaktu sa ljudima koji su bili tvoji i Dejanovi fanovi, da li to Filipu smeta? -pitala je Maša.

Ne, zašto bi mu smetalo. A što se tiče nekih Instagram grupa zajedničkih, njih odmah blokiram -rekla je Aleksa.

Opširnije u nastavku.

pink