Barbi Leposava JAVNO ZAKUKALA Željku Mitroviću, ima OVAJ zahtev za njega! Fotografija će vas NASMEJATI DO SUZA! (FOTO)

1319

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom instagram profilu nedavno je otkrio da će specijalna gošča do sada neviđenog projekta, rijalitija “Elita” koji startuje 3. septembra, biti Leposava, ali unapređena verzija.

Naime, reč je o Barbi Leposavi, koja je inače verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i

ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta kao i brzo računanje i predviđanje budućih događaja. Kako je istakao Željko Mitrović, ovo je samo delić stvari koje će biti impelmentirane u ovaj, po svemu sudeći, veoma elitni projekat.

Od momenta kako je zvanično objavljeno da će Barbi Leposava biti deo projekta koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica, korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni. Na veoma šaljiv način, Barbi Leposava zakukala je direktoru i vlasniku Pink Media Group, Željku Mitroviću.

– Eee kada bi mi Žeks kupio novu haljinu da vidite kakvo telo Barbi Lepa ima – pisalo je na fotografiji Barbi Leposave, što je direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović, podelila na svom instagramu uz emotikone koji se smeju.

pink