OVA OPASNICA ULAZI U PINKOV GIGANTSKI PROJEKAT: I sama potvrdila da će biti deo “Elite”?! Zakuvava se!

1665

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je ostavila veliki utisak svojim učešćem u rijalitiju “Zadruga”, gde je važila za jednog od, kako pojedinci kažu glavnih “splektaroša” i “pokretača priča”. Zbog toga ne čudi što se njeno ime često pominje kad se govori o novim učesnicima rijalitija “Elita”.

Ermina je dodatno podgrejala glasine kad je otišla na nove estetske korekcije, zbog čega su mnogi

pomislili da se sprema za novi rijaliti, koji kreće 3. septembra. A sada je na svom Instagram profilu podelila još jedan “znak”, koji bi mogao da ukazuje na ulazak i ide u prilog pomenutom. Evo o čemu je reč.

sim po spletkama, Erminu publika rijalitija “Zadruga” pamti i po tome što je često spremala pite, za koje je ekspert. Tako je hranila takmičare koje je najviše volela, a večeras se vratila ovom zanatu. Naime, ona je na svom storiju na društvenoj mreži Instagram objavila kako sprema pitu.

– Nismo odavno – napisala je Ermina.


Ovo bi mogao da bude još jedan znak i najava Ermininog ulaska i onoga što njeni prijatelji mogu da očekuju u rijalitiju. Bilo kako bilo, kao što smo napisali, već 03. septembra ćemo znati da li su nagađanja ispravna ili ne i da li je Milica Mitrović sa produkcijom pripremila pomenuto iznenađenje, budući da mnogi gledaoci samo na Erminu čekaju.

srbija danas