Sola Ayew otpustio Oseija Kuffoura, tvrdi da je Andre Ayew postigao više od bivše zvijezde

124

Ujak Andrea Ayewa, Solar Ayew odgovorio je na komentare bivše zvijezde ganske Premier lige Emmanuela Oseija Kuffuora koji je sugerirao da kapetan Black Starsa napusti reprezentaciju.

Bivši veznjak Heartsa i Kotoka u intervjuu za Onua FM rekao je da je bivša zvijezda olimpijskog Marseillea ponudila dovoljno, ali je morala utrti put drugim obećavajućim talentima da zasjaju.

“Andre Ayew završio je s Crnim zvijezdama i treba mu pokazati izlaz kako bi otvorio vrata novim talentima poput Kudusa Muhameda”, ustvrdio je Kuffour. “Dede Ayew je s Crnim zvijezdama od 2008. godine i vrijeme je za odlazak. Kudus Mohammed, Kamaldeen Sulemana i drugi također trebaju prostor da nam pokažu što imaju.”

Međutim, čini se da komentari nisu u igri iz perspektive Solar Ayewa koji je osudio mišljenje Oseija Kuffuora dok je dovodio u pitanje njegova postignuća u usporedbi s Andreom Ayewom.

“Dede Ayew je postigao toliko toga za Ganu, a Gani su svjesni. Tko je general [Emmanuel] Osei Kuffour da govori o Dede Ayewu, nekome tko je postigao više od vas? Čak sam mislio da je Samuel Osei Kuffour taj koji je to govorio”, rekao je za Ezra FM

“Andre Ayew razmotrit će mirovinu u odgovarajuće vrijeme”, dodao je Solar Ayew.

U međuvremenu, Ayew je usredotočen na preživljavanje ispadanja sa svojim trenutnim klubom Nottingham Forestom u engleskoj Premier ligi.