Zvezdan i Anđela kod Drveta mudrosti po prvi put progovorili o pomirenju i budućnosti! Đuričićeva odmah zahtevala BURMU i veliko slavlje u Beloj kući!

424

Drvo mudrosti je kao svoje prve sagovornike pozvalo Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Zdravo Zvezdane i Anđela, dugo vas nisam video zajedno, šta sam to propustio? – upitalo je drvo.

Ništa, prevarila me opet, pa smo zajedno – kazao je kroz smeh Zvezdan.

Svašta se nešto izdešavalo, oprostili smo neke stvari jedno drugom i eto – rekla je Anđela.

Da čujem, kako je došlo do tog pomirenja? – upitalo je drvo.


Ja sam prekinuo sa Majom, pa sam joj čestitao slavu sa zakašnjenjem, pa smo tu kao pričali i odlučili da budemo drugovi. Izdržali smo 48h i ako je trebalo više – govorio je Zvezdan.

Anđela, šta je bilo najteže oprostiti? – upitalo je drvo.

Drugu ženu, na našem krevetu i posteljini na kojoj je sa mnom spavao, mene je povredio kad je on prvi put prošetao sa njom, a kamoli to. Baš me je povredio, da je bilo koja žena u pitanju ajde, ali izabrao je najveće dno.I ti znaš da je to tako, zato je nikada nisi ozvaničio kao devojku. Sve to u kompletu mi je bilo baš gadno. Ja sam to sad nekako oprostila ali mu nisam zaboravila. Za sada je to tako – govorila je Anđela.

Zvezdane, zašto si ti uopšte odlučio sa prekineš sa Anđelom? – upitalo je drvo.

Bio mi je težak dan, ja sam tad imao svađu sa Anom, ona to nije mogla da razume, mene tada ništa nije interesovalo, bilo mi je svejedno – kazao je Zvezdan.

Jel si se ikada pokajao? – upitala ga je Anđela.

Jesam, naročito kada sam te video posle toga – kazao je Zvezdan.

Kako si odlučio da prekineš to sa Majom i vratiš se Anđeli? – upitalo je drvo.

Sa Majom nisam imao nikakvu tenziju, ima neku energiju, meni je sve to bilo opuštanje. Ja sam joj rekao da imam emocije prema Anđeli i da ću svakako pričati sa njom, nisam joj obećavao ništa. Njoj se to nije sviđalo, onda se desila ova tragedija i nas dvoje smo se ponovo spojili – govorio je Zvezdan.
Anđela, kako si prelomila da mu oprostiš? – upitalo je drvo.

Meni se on gadio iskreno, bilo je odvratno, opet kažem da je neka druga devojka, ali ona… Bila sam besna, razmišljala sam i shvatila da mi ne trebaju rasprave sa njim, on može samo sebe opet da gazi. Onda sam ga posmatrala, gledali smo se, tu sam videla koliko je sati i da ga ona ne zanima. Prelomila sam zato što ga volim svim srcem. Ja osećam u srcu da mi je on potreban i da ga želim pored sebe. Ja njega volim bezuslovno i ja mislim da ćemo sigurno biti zajedno – rekla je Anđela.

Mogla bi da bude neka svadba da se to kruniše – kroz smeh je rekla Anđela.

Da li bi ti volela pravu ili zadrugarsku svadbu? – upitalo je drvo.

Pravu, zaista bih to želela, mislim da bi to bilo prelepo – rekla je ona.

Zvezdane, kakve su tvoje emocije prema Anđeli, nakon svega? – upitalo je drvo.

Jako mi se sviđa kako se ponaša prema meni, prija mi njena pažnja, ako sve bude kako treba, onda imamo ozbiljnu stvar. Ja je i dalje volim, razmišljao sam par nedelja o njoj, nemam emocija prema Ani. Opet sam pomislio da sam se za*ebao, ali dobro… – rekao je Zvezdan.


Šta ti tačno smeta kod nje? – upitalo je drvo.

Pa iskreno smeta mi zato što u prevodu, hoće da uči tatu kako se prave deca, bukvalno – kazao je Zvezdan.

pink