ŠOK ZA SVE! DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU? Nakon objave Željka Mitrovića, oglasio se i on (FOTO)

3408

Osnivač rijalitija “Zadruga” Željko Mitrović oglasio se na svom Instagram profilu i najavio svoj večerašnji ulazak u Belu kuću.

– Kao idejni tvorac rijaliti programa “Zadruga” večeras ću, posle šest punih godina prvi put ući u Belu kuću i sesti za crni sto, jer je to zaslužio višemilionski televizijski auditorijum Zadruge ali i učesnici iz svih šest sezona! – napisao je Mitrović koji će prvi put sesti za crni sto i obratiti se milionima, a i zadrugarima.

Nakon što je najavio svoj ulazak, Mitroviću su se mnogi obraćali u komentarima i tražili objašnjenje šta će se to dogoditi večeras:

– Zar nisi ušao danas da im to kažeš, pa je lajv bio ugašen pola sata? – glasilo je pitanje.

– Moram to da uradim pred 5 miliona svedoka – odgovorio je Željko Mitrović.

Nakon njegove objave oglasio se i pobednik pete sezone rijalitija Zadruga Dejan Dragojević, koji je na svom Instagram profilu okačio vest da Mitrović ulazi i stavio vreme koje odbrojava do tog momenta, pa su se mnogi nakon njegove objave zapitale da li će i on praviti društvo Velikom šefu u večerašnjem obraćanju.

Podsetimo, Dejan je u više navrata osuo žestoku paljbu po mnogim komentarima da Zadruga treba da se ukine, pa se javno oglašavao i stao uz produkciju.

srbija danas