Real Madird želi u svoje redove dovesti Danija Olma

240

Bayern München će se natjecati s Barcelonom i Real Madridom u utrci za potpis Danija Olma.

Dani Olmo je predmet interesa Bayern Münchena. Španjolac je također na meti Barcelone i Real Madrida. U međuvremenu, RB Leipzig će tražiti 40 milijuna eura za razlaz s playmakerom u ljetnom prijelaznom roku.

Dani Olmo znatno je napredovao otkako se pridružio RB Leipzigu iz zagrebačkog Dinama u siječnju 2020. Ovaj 25-godišnjak je u središtu pozornosti otkako je donio hrabru odluku da napusti Barcelonu kao tinejdžer i preseli se u Hrvatsku. A njegove su dionice nastavile rasti u posljednje tri godine.

Španjolac je ove sezone bio pristojan, skupivši pet golova i devet asistencija u dosadašnjih 28 nastupa. Ali Olmo će ostati u Leipzigu vjerojatno završiti u ljetnom prijelaznom roku, a njegov ugovor istječe za malo više od 12 mjeseci. Takva situacija zaokupila je pozornost Barcelone, Real Madrida i Bayern Münchena.

Olmo je na Barceloninom radaru već nekoliko godina. Blaugrana je također pokušala ponovno potpisati španjolskog internacionalca u posljednja dva ljetna prijelazna roka. No, financijske nevolje uvijek su sprječavale Barcelonu da ga vrati na Camp Nou. A s obzirom da RB Leipzig traži 40 milijuna eura za razlaz s igračem, ljetni bi potez mogao biti kompliciran.

newsmedia