RODITELJI SE ODREKLI NAŠE PEVAČICE ZBOG VEZE SA STARIJIM MUŠKARCEM Ostavila ga je zbog drugog, a sada je sreću pronašla kraj milionera

1257

Nadica već neko vreme uživa u vezi sa njim, a sada su saznali da ona nosi devojčicu, zbog čega su beskrajno srećni.

– Muškarac koji je prihvatio mene onakvu kakva sam prvenstveno, koji je prihvatio moj posao i maksimalna podrška koja može da bude. Za mene je savršen – pričala je Nadica o svom partneru.

Inače, pre ove romanse, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem. Nakon što je okončala vezu sa njim, usledila je veridba sa drugim dečkom, koju je ubrzo raskinula.

Mladić iz Beča je pevačicu “Granda” verio na romantičan način, tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi videla ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega. Ipak, veza je doživela krah i Nadica je raskinula veridbu.

– Nisam više verena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas. Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina – rekla je pevačica za “Pulsonline”.

Jednom prilikom je govorila i o zajedničkom životu sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka. Tada se osvrnula na priče da je se porodica odrekla upravo zbog ove ljubavi.

– Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu – rekla je Nadica tada.

blic