David Moyes:Plasman u finale Europske konferencijske lige bih bio najveći uspjeh za mene

99

West Ham sudjeluje u polufinalu Europske konferencijske lige protiv AZ Alkmaara; David Moyes kaže da bi dolazak do finala mogao biti vrhunac njegove dosadašnje karijere; šef Hammersa smatra na tome da njegova momčad nije favorit za utakmicu

David Moyes neće biti otpušten s mjesta šefa West Ham Uniteda kako stvari stoje.

Čekićari su u nedjelju poraženi 2-0 od londonskog rivala Tottenham Hotspura i prekinuli niz od tri utakmice bez poraza u Premier ligi. Poraz na stadionu Tottenham Hotspur ostavio je klub unutar zone ispadanja, ali samo jedan bod od sigurnosti.

S porastom nagađanja da bi se tim iz istočnog Londona mogao razići sa Škotom, ali je svjestan da neće biti promjena u igračkom kadru i da je Moyesov posao trenutno siguran.

Početkom siječnja, Moyes je rekao da klub stoji iza njega i da mu pokazuje podršku potrebnu da preokrene stvari, dok je priznao da gubici dovode do toga da su poslovi pod pritiskom.

On je također pokazao malo iskustva u izbjegavanju panike. Oni žele da klub pobjeđuje i da menadžer radi dobro, pa mi daju veliku podršku da se to dogodi”, rekao je Moyes.

newsmedia