Prerano si otišla, ali ja ti obećavam da ćemo se ponovo sresti… Potresne riječi drugarice na sahrani S. N.

1406

Četvoro djece, koje je dječak Kosta K. (13) ubio u pucnjavi u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Cijela Srbija, ali i region tuguje za nastradalom djecom. Danas je posljednji ispraćaj A.Č, dječaka pred kojim je bila blistava karijera, A.B, djevojčice koja bi da nije ubijena u subotu slavila rođendan, S.N. djevojčice sa najljepšim loknama i B.A. od koje su se oprostili i njeni Nikšićani.

Porodica, mnogobrojna rodbina, prijatelji i školski drugovi okupili su se ispred kapele na Novom groblju u Beogradu kako bi na večni počinak ispratili S. N. (13) još jednu žrtvu pomahnitalog ubice Koste K. (13). Nekoliko stotina ljudi, sa cvećem i svecama u rukama mirno čeka ispred kapele kako bi roditeljima i porodici ubijene devojčice izjavili saučešće I uputili reči podrške.

Prilikom izjavljivanja saučešća jedna od Sofijinih drugarica održala je potresan govor.

– S., S. moj. Bila si moja najbolja drugarica. Prerano si otišla, ali ja ti obećavam da ćemo se ponovo sresti. Do tada te molim da me čuvaš odozgo. Voli te tvoja L. – plačnim glasom rekla je jedna od okupljenih djevojčica preko razglasa nakon čega je počelo opelo.

Izvor: Kurir