MAJI ISTEKAO ROK TRAJANJA?! Zvezdan otkrio da bi se POMIRIO SA ANĐELOM, ali isključivo pod jednim USLOVOM!

258

Zvezdan Slavnić koji je suprugu Anu Ćurčić u “Zadruzi” prevario sa Anđelom Đuričić, a zatim i ljubavnicu prevario sa Majom Marinković, priznao je da i dalje gaji emocije prema Crnogorki.

Zvezdan je, naime, priznao cimerki Miljani Popović da bi sa Anđelom ponovio vezu samo izvan rijalitija, jer je, kako ističe, pritisak pod svetlima reflektora velik.

– Da smo napolju bilo bi lako, pa i da smo toliko jing i jang – rekao je Zvezdan.

– Klip iz rehaba što su pustili kad joj objašnjavaš da ti ne drobi mozak, samo kad bi mogla da se odmakne i da čuje šta joj govoriš, ali… Ako nisi stvarno kad si prišao to imao u planu – govorila je Miljana.

– Ne, to je sve isti dan. Bolje je sigurno ovako – dodao je Slavnić.

– A šta ćeš sa ovim što sevaju crna i siva garnitura? – pitala je Miljana.

– Ja sam njoj danas prišao, čestitao sam joj slavu, ima nešto u meni što stoji i draga mi je. Voleo bih da pričam sa njom, a ne znam koliko je dobro. Ona da hoće da se pomirimo ne znam koliko je to dobro, možda bismo opet bili 15 dana zajedno. U nekom drugom vremenu vrlo rado, a sad mislim da bih je zeznuo, koliko god da smo sebični to nije fer – govorio je Zvezdan.

– Ona verovatno ne razume da je to najbolje moguće. Ona sve može sad da shvati pogrešno na 1000 načina – rekla je Popovićeva.

– Ja sam joj rekao da mi je baš drago što joj je stiglo. Bila je jako raspoložena i srećna, nisam mogao da znam kako će moj prilazak. Izvinio sam joj se, možda nije trebalo na taj način i kad bude htela da pričamo. Ja imam to još uvek, nije nestalo i ne može, ali da je okej kao ja pa da se cimamo. Znam da ona u sebi gori, kad je vidim da mi želju da pričam. Ovde ne može, a napolju je drugo pitanje. Ona je bitnija. Ana da nije došla, to bi otišlo ozbiljno, ja znam sebe. Moja želja je da popričamo – pričao je Slavnić.

srbija danas