Goca Tržan o agoniji koju je preživljavala pored Ivana: Neradnik koji se propio i prokockao moju ušteđevinu…

289

Goca Tržan je iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila kćerku Lenu.

Ona je o odlasku od bivšeg muža javno pričala, te istakla da je tu bilo mnogo problema.

– Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvjedoče mnogi naši prijatelji – priznala je Goca Tržan nedavno.

Ona je navela tad da je imala želju da pomogne Marinkoviću da se izliječi, ali da on to nije htio.

– Bila je to neviđena nemoć. Osjećala sam se očajno, nemoćno i bezvrijedno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucjenu: “Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se liječi. Uslovila sam ga – ispričala je pjevačica za “K1” i navela kada je presjekla da napusti nekadašnjeg muža.

– Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dijete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najnevjerovatnije u cijeloj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem – završila je Goca, koja je sada u drugom braku sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

Izvor: Blic