OVO JE KONAČNI PLAN ZA SUPER FINALE – evo šta su Anđelini roditelji isplanirali za svoju ćerku – tajna poruka

304

Anđela Đuričić tokom jučerašnjeg dana dobila je podršku i čestitku od porodice direktno iz Đenovića, nakon čega je dobila i poklone, kojima se takoreći, obradovala više nego rečima svoje podrške.

Podsetimo, Anđela nije dobila od porodice čestitku za Vaskrs, nakon čega je doživela nervni slom, pa je odbijala nedelju dana da bude deo programa, nije dolazila u emisije, a čak je i sebi pokušala da oduzme život, pa je i ruke rezala na staklo.

Međutim, kako pišu mediji, nakon što je prva javna ljubavnica Zvezdana Slavnića odlučila da nastavi dalje i reši se bivšeg robijaša, porodica je odlučila da pregrmi bruku i sramotu koju im je ćerka navukla za vrat, pa će je vrlo rado dočekati u Đenovićima.

– Oni su odlučili da nakon što su videli da se ćerka dozvala pameti i šutnula Zvezdana da joj daju drugu šansu. Pregrmeće to što treba da se pregrmi kada izađe, lepo su joj i rekli, da oni ne okreću leđa svojima. Sigurno da će obaviti razgovor sa njom, ali samo kada se otarasila onog robijaša, koji je mogao da je dovede do bankrota – govori izvor .

srbija danas