MILJANA KULIĆ POVELA SINA U KAZINO?! Uhvatili smo Nišlijku kako ponovo KOCKA kao sumanuta, šok fotke je potpuno RASKRINKALE!

669

Miljana Kulić je pre dve nedelje samoinicijativno napustila imanje u Šimanovcima, te je ubrzo nakon toga hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz šeste sezone “Zadruge”, a kaznu koju će morati da plati iznosi vrtoglavih 100.000 evra. Međutim, poznata Nišlijka očigledno ne mari previše što je, narodski rečeno, dužna kao Grčka.

Naime, otkad je izašla iz rijalitija, Miljana neretko provodi vreme sa sinom Željkom i partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, što često ističe na svom profilu na drušvenoj mreži Instagram.

Međutim, kako Republika saznaje, Kulićeva se vratila svom najvećem poruku – kocki, čemu svedoče i fotografije koje su stigle u redakciju našeg portala.


Naime, kako se može videti na spornim fotografijama, bivša zadrugarka kocka sve u šesnaest, neprestano broji novac, ubacuje ih u aparate i tapka po mašinama kao sumanuta.

Ipak, činjenica da je Miljana nosila istu majicu i dok je boravila sa naslednikom, kao i dok je posećivala jedan šoping centar, a u istoj smo je uhvatili u kazinu, zabrinjavajuća je, jer je očigledno da se radi o istom danu, pa se postavlja pitanje da li je bivša učesnica “Zadruge” i malog Željka na velika vrata uvela u svet poroka.

republika.rs