Devojka ga je odvojila od roditelja: Sin Viki Miljković napustio porodični dom, pevačica neutešna FOTO

350

Sin Viki Miljković spakovao kofere i otišao od kuće

Iako ima poznate roditelje, Andrej Tašković ne voli da se eksponira javno, posebno otkako je u pubertetu. Sin Viki Miljković i Tašketa nedavno je, doduše, dospeo u žižu medijskog interesovanaj kada je napadnut u samom centru srpske prestonice od strane nepoznatih muškaraca, pretpostavlja se migranata. Na svu sreću sve se dobro završilo po ovog petnaestogodišnjaka ali njegovi roditelji bili su vidno uzrujani danima.

I sama pevačica je priznala da se njen naslednik izuzetno uplašio ali na svu sreću budući da fizičkih povreda on nije imao, uspeo je da prevaziđe strah i nađe način da nastavi dalje. U tome mu je najviše pomogla izabranica, preslatka devojčica sa kojom on kada nije u školi i ne trenira tenis provodi najveći deo svog vremena.


Mladalački zaljubljeni par se ne razdvaja, a nije tajna da se Andrejeva devojka već odomaćila u domu svog momka. Pevačica i harmonikaš imali su čast da je upoznaju a budući da je reč o divnom detetu nemaju ništa protiv što njihov sin sa njom izlazi i putuje.

svet-scandal.rs