Raširio krila misleći da će sakupiti zlo olovo, tragediju nije spriječio: Potresne riječi porodice na sahrani ubijenog čuvara Dragana!

584

Na groblju Leśće počelo je opelo radniku obezbjeđenja Draganu Vlahoviću, koji je 3. maja tragično nastradao u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Na groblju ispred kapele je oko dvjesta ljudi, među kojima ima i sadašnjih i bivših đaka koji su došli da se oproste od Dragana.

Vlahović je bio omiljen i među učenicima i zaposlenima u školi u kojoj je radio kao portir.

Članovi porodice su održali govor na Draganovoj sahrani.


– Došao je dan na koji niko nije bio spreman. Dragan je za rodbinu uvijek bio Mita, a za ostale čika Dragan. Vedar, nasmijan, stvoren za šalu, najviše je volio djecu, a svoju nije imao… Najviše je bio srećan kad je dobio unuke od sestara. Đake je dočekivao i ispraćao svaki dan. Kao porodica imamo neprocjenjive uspomene, ali smo ponosni što je imao toliku ljubav prema djeci. Bio je nesebičan velikog srca. Neka mu je večna slava i hvala – rekao je jedan od članova porodice, dok je drugi nastavio:

– Naš neprežaljeni dragi sin ujak, brat porodica…. Bio je neko koga sam uvijek pozvao kad sam došao u Beograd, bio je nešto posebno… Sada je pokazao pored dobrote i ljudskosti i hrabrost gdje je raširio krila misleći da će sakupiti zlo olovo ne sluteći da će tim krilima prigrliti mališane. Tragediju nije uspio da spriječi.

Izvor: Kurir