NIKADA VIĐENA FOTOGRAFIJA NEDE UKRADEN OTKRIVA ZNAČAJAN DETALJ IZ ŽIVOTA! Pevačica otkrila: Ostala je samo tužna uspomena…

137

Neda Ukraden danas je zahvalna na velikoj porodici koju je stvorila, ali rođena je kao jedinica te se kao devojčica često osećala usamljeno.

– Tata mi je bio načelnik SUP-a i svakih 4-5 godina smo se selili. Ja sam bila jedinica i prvi osećaj koji je vezan za detinjstvo je osećaj usamljenosti. Ja bih plakala kad bi došla u novi grad, taman upoznam sve, drugare, učitelje, komšije, i opet moramo da se selimo. Kad si jedinče, kada si sam, to je neverovatno koliko sam bila usamljena i koliko sam želela da imam mnogo dece, i koliko mi je sada drago što imam tri unučeta – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Uprkos činjenici da su se zbog prirode posla njenog oca koju je radio u SUP-u često selili, Neda je imala srećno detinjstvo, a jednog od takvih trenutaka prisetila se danas, te je fotografiju sa svojim roditeljima podelila sa pratiocima na Instagramu.


– PRVOMAJSKI URANAK na Bikavcu brdu pokraj Visegrada. Srećno vreme mog detinjstva, sa mojom mamom Andjom i tatom Dusanom. U lepom starom gradu Višegradu, gde duboka Drina vekovima teče, ostade mi samo tužna uspomena. Srećan vam 1.maj – napisala je Neda.

Kurir.rs/Gloria