Ryan Gravenberch bi uskoro mogao dobiti šansu da zaigra za Bayern

100

Ryan Gravenberch bi mogao dobiti novu sansu u Bayern Münchenu. Priča se da mladi veznjak želi otići iz bavarskog velikana nakon samo jedne sezone, zbog interesa u inozemstvu i nedostatka minutaže. Ali sa suspenzijom Leona Goretzke – i njegovim impresivnim kameom u drugom poluvremenu protiv berlinske Herthe – Gravenberch ima priliku započeti u sljedećoj utakmici i početi si izboriti veću ulogu.

Gravenberch nije bio prvi izbor trenera Thomasa Tuchela za kolegu Joshue Kimmicha u njegovom veznom redu Bayerna. A nije bio ni drugi: kad je došla zamjena na poluvremenu, Goretzka, koji je već bio na žutoj boji, ustupio je mjesto Leroyu Sanéu kako bi premjestio Jamala Musialu na dvostrukog pivota. Ali Musiala nije uspio ostaviti svoj trag, ni tamo ni u napadu tijekom prvog poluvremena, a Gravenberch je nedugo zatim uveden da pokaže što može.

Gravenberch je izgledao na terenu jako dobro , nudeći tehničku stručnost dok je Bayern tražio i tražio gol protiv Herthe. U međuvremenu Frank Linkesch dodaje da momčad Bayerna još uvijek vidi mladog Nizozemca kao “jednog od najboljih talenata u Europi” i nadaju se njegovoj budućnosti s Rekordmeisterom.

newsmedia