Jezivi simboli na majici masovnog ubice iz Mladenovca, evo šta znači broj 88

1108

BEOGRAD – Javnost u Srbiji jutros je ostala zgranuta viješću da se sinoć dogodilo novo masovno ubistvo u Mladenovcu, samo dva dana poslije najveće tragedije ikad zabilježene u historiji srpskog školstva i prosvjete koja se dogodila u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru kada je zvjerski ubijeno 8 đaka i pripadnik obezbjeđenja škole.

Kao grom iz vedra neba uslijedila je najnovija vijest o smrti 8 ljudi u tri mladenovačka sela i krvavom piru koji je U. B. (21) započeo sinoć u večernjim satima bezumno sijući smrt i ubijajući sve koji su mu se našli na putu.

Uz uzdah olakšanja stigla je fotografija a uz nju i vijest da je masovni ubica odnosno terorista, kako je označen u saopštenju MUP-a Srbije, poslije 8-9 sati teške noćne policijske potjere, najzad uhapšen.


U tom trenutku niko nije pretjerano obraćao pažnju na majicu koju je nosio, a pošto većina i ne zna šta znači to što piše na njoj, onda im tu ništa i nije bilo čudno.

Međutim, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju javnosti koje je uslijedilo poslije hapšenja vinovnika stravičnog zločina objasnio i šta se sve do ovog časa saznalo o njemu, ukazavši i na majicu koju nosi i koja na sebi ima nacistički simbol.

– Generacija 88 na turneji – piše na majici masovnog ubice. Takođe, na plavoj majici su vidljivi bijelom bojom iscrtani obrisi nekih zemalja Zapadne Evrope – u pitanju su Španija, Francuska, i Italija.

A onda je predsjednik objasnio….

– Noćašnji zlikovac je uhapšen, bijela dana neće videti!, jasno je rekao šef države u jutrošnjem obraćanju javnosti povodom noćašnjeg bezumnog čina.

Predsjednik je u obraćanju iznio i dosad nepoznate detalje kad je riječ o njegovom jutrošnjem hapšenju poslije 9 sati noćne policijske potjere.

– Terorista iz Mladenovca rekao je da je motiv za njegov noćašnji krvavi pir omalovažavanje… čuj omalovažavanje… On u Srbiji nosi majicu s Hitlerovim pozdravom i veliča Hitlera, đubre jedno, a kad su ga hapsili policajcima govorio: Poštovanje, poštovanje – rekao je predsjednik.


Predsjednik je dodao da ubica iz Mladenovca iznova i iznova ponavlja samo jednu riječ – “omalovažavanje”.

– To je govorio stotinu puta, na pitanje o motivima zločina… – kazao je predsjednik.

Podsjetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni Uroš B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sijao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Izvor: Kurir