NIka Tošić smršala 10 kilograma i ofarbala se u plavo! Pogledajte kako danas izgleda, struk joj je kao kod manekenke! (FOTO)

531

Dijeta Nike Tošić urodila je plodom

Godinama unazad društvenim mrežama kruže snimci mlađe ćerke Jelene Karleuše koja na duhovit način govori o tome koliko voli da jede i zašto joj toliko teško padaju restrikcije u ishrani. Dijeta Nike Tošić glavna je tema devojaka koje imaju problema sa viškom kilograma, te često objave preslatke devojčice one dele na svojim profilima uz smajliće i šaljive komentare. Šala ili ne ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića laganim koracima došla je do svog cilja i sada izgleda bolje nego ikad.

Da je smršala Nika Tošić postalo je uočljivo tek nedavno. Karleušina mezimica najnovijim postom na Tik – Toku iznenadila je fanove, koji od toga trena raspravljaju koliko je to kilograma ona skinula, a sama po sebi nametnula su se pitanja koja je tajna njenog odličnog izgleda.


Poput svoje majke Nika godinama odlazi kod nutricionistkinje Ane Petrović, koja joj je propisala strogu i regulisanu ishranu. Dijeta Nike Tošić sastoji se iz povrća, voća, belog mesa, dok su sve nezdrave namirnice postale davna prošlost. Pored toga ćerka reprezentativca u fudbalu počela je da trenira fudbal, što je dodatno doprinelo njenom dobrom izgledu.

Story.rs