MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA NAJBOLJI DRUG RIJALITI ZVEZDE: Profil monstruma koji je besomučno ubijao, idol mu KRISTIJAN GOLUBOVIĆ

702

Uroš B. (21), koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolini Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 13, na društvenim mrežama se hvalio imidžom “žestokog momka”, idol mu je bio osvedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa.

Uroš je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića.

Na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a pre samo šest dana Uroš se sa Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.

Nikola Đorđević je na Instagramu pre izvesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš B. kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.


– Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? – govori Uroš na snimku kroz zube.

Na Uroševom Instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao “žestok momak”.

Urošev nalog na Instagramu je ugašen nedugo posle masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime. Preko tog naloga su rano jutros, usred potrage za Urošem, objavljene poruke “Na keca prangijam” i “Rokaću ih sve do kraja”, na šta su u komentarima žestoko odgovarali drugi korisnici Instagrama.

Uroš je jutros uhapšen u okolini Kragujevca posle celovečernje potrage. Osumnjičen je da je u selima u okolini Mladenovca ubio najmanje osmoro ljudi i ranio 13.

– On je nenormalan, kao i njegova porodica. Jednom ga je zaustavila policija, on je izašao iz auta i napao policajca. Znam da je jednom hapšen i zbog municije. On je voleo splavove, idol mu je bio Kristijan Golubović. Vozio je motor, upadne u selo i vozi 200 kilometra na sat. Tako smo ga jedino viđali – pričaju poznanci Uroša.

kurir