‘NAJMANJE SI ZASLUŽILA, A ISPAO SAM NAJKOREKTNIJI!’ Maja uverena da Zvezdan ima prikriveni razlog zbog kojeg PREKIDA odnos sa njom

445

Maja Marinković kratko je bila do Bele kuće, a onda se vratila u sobi za izolaciju kod Zvezdana Slavnića, gde su nastavili da se raspravljaju.

U pravi su ti što si rekao da je najbolje tako – rekla je Maja.

Ispašću najviše fer prema osobi prema kojoj najmanje treba da budem fer, prema tebi… U svakom smislu… ne govor to da li ti zaslužuješ ili ne, tako će da ispadne – govorio je Zvezdan.

Kakve veze imam ja sa druge dve osobe? – pitala je Marinkovićeva.

Nikakve, ali prema tebi ću da ispadnem najviše fer. Ja tebi kažem “Deteta mi”, a ti mi govoriš da imam plan, e to je ružno. Imam puno čokolade pored sebe, tu mi stoji, a ne smem da jedem, pa naravno da ću ih jesti – pričao je on.


Ja sam sve to malo drugačije zaključila – dodala je Maja.

Šta hoćeš? Da budemo normalni još sedam dana i da ti pokažem da to nema veze? Hoćeš da me nerviraš? Ako je to, nikakav problem da t izbijem sve budalaštine iz glave, a ti ćeš i za sedam dana da praviš svoje teorije. Ti misliš da ja igram rijaliti – govorio je Slavnić.

Ti si malopre pričao o s*ksu, pa si mi rekao da idem kod Slađe, pa da ti prijam – nastavila je Maja.

Nisam idiot da te pustim još dva meseca da se zgotivimo šest puta više. U ovom stanju, niti želim, niti hoću, niti mogu, a ja sam ti to rekao od početka. To je samo zbog tih stvari. Ja tebi kažem sve iskreno od prve sekunde, a sutra sa Slađom traži neke fantazije svoje – nastavio je da objašnjava Zvezdan.

To bi ti verovatno voleo da ja radim – dodala je Maja.

Imam razumevanje za sve, a ti praviš da sam ne znam šta. Osoba koja je najmanje zaslužila ispao sam najkorektniji. Krenuli smo opušteno, a vidi koliko je već sad nije opušteno, a zamisli tek napolju. Ja želim da budem okej, ali mogu da shvatim da si ljuta. Znam da isto misliš kao i ja Nisam promenio šta osećam prema tebi, nisam promnenio ni šta mislim ni dok sam bio sa Anđelom. Ja samo odugovlačim nešto što će mi biti gore – govorio je on.

pink