Pogledajte potresan govor majke čija kćerka je bila na spisku: J..em vam mater ne lažite, bio je zlo, monstruozno dijete, nije mi ga žao…

3785

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smjena počeće minutom ćutanja.

Dječak Kosta Kecmanović (13) jučer je ubio devet i ranio sedam osoba.

Građani, kao i đaci osnovnih i srednjih škola obučeni u crno okupljaju se ispred škole Vladislav Ribnikar kako bi odali poštu ubijenima u stravičnom masakru.

Jedna majka, vidno potresena je vikala u masi da je Kosta zlo.


– Znala sam dečka, bio mi je u kući, sklonite te laži, roditelji su razgovarali sa njim, nije bio zlostavljan – rekla je majka čija je kćerka bila na Kostinom spisku.

– Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dijete – rekla je žena.

Ona je kroz suze rekla da je njena kćerka bila na njegovom spisku.

Također, tražila je sve vrijeme kroz suze da se skine transparent ispred škole na kom piše da treba da se razgovara sa djecom.

– Nije mi ga žao uopšte – naglasila je.

.

Izvor: Republika.rs