JEZIVO! MLADIĆ IZ BIHAĆA ZAPRETIO MASAKROM U EKONOMSKOJ ŠKOLI: Na Instagramu za Kostu rekao da je KRALJINA

395

Mladić iz Bihaća, Ajdin Zulić danima prieti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi, saznaje portal „Avaza“.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić Kosta Kecmanović počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je usledio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka.

– Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror – napisao je Zulić.


Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona za Avaz.

– Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo – rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal „Avaza“.

republika.rs