MIKI ĐURIČIĆ OBJAVIO SLIKU SA ĆERKICOM! Od fotografije ćete se istopiti, evo čemu ponosni tata “uči” svoju jedinicu (FOTO)

1677

Miki Đuričić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa svojom naslednicom Dunjom iz Kupinova i pokazao kako čuva svoju jedinicu.

Miki, koji je inače, veoma posvećen svojoj naslednici Dunji nakon diskvalifikacije u “Zadruzi 6” koristi svaki slobodan trenutak da provede sa njom.

Tako i danas malu Dunju “učio” da vozi traktor, što je malenu devojčicu očigledno oduševilo te osmeh nije skidala sa lica.


Podsetimo, Miki Đuričić je diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 6” nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima.

– Neću da pričam o razlozima izlaska, verujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao. Važno je da sam ja sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ni ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Vidimo se nekad, negde. Jako nam je lepo otkako sam došao kući – naveo je Đuričić nedavno.

Kurir.rs/ Blic